مدیر بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اعطا درجه بهداشتی به رستورانهای مشهد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد مهندس علی اصغر حسنی گفت : بر اساس ماده 12 آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، وزارت بهداشت موظف گردیده است ضمن رتبه بندی بهداشتی مراکز و اماکن مشمول آیین نامه، نتیجه سه بازرسی بهداشتی انجام شده آخر را برای اطلاع عموم مردم منتشر نماید. وی افزود:کنترل و نظارت مستمرتوسط کارشناسان بهداشت محیط بر نحوه تهیه غذا و ارتقاي ایمنی مواد غذایی در واحد های صنفی اطمینان خاطری برای آحاد جامعه ایجاد می کند.
مدیر بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه مشهد خاطر نشان کرد: در این راستا آگاهی از وضعیت بهداشتی رستوران ها توسط مراجعین علاوه بر احترام به انتخاب آنان موجب بهبود شرایط بهداشتی اینگونه اماکن خواهد شد .وی افزود: سامانه جامع بازرسی این توانمندی را دارد که وضعیت بهداشتی را در اختیار آحاد جامعه قرار دهد و به راحتی در دسترس باشد.
مهندس حسنی گفت : به منظور دسترسی آسان برای آگاهی از وضعیت بهداشتی رستوران ها طرح نصب لگوی درجه بهداشتی در این دانشگاه عملیاتی شد و از ابتدای برنامه سلامت نوروزی نصب استیکر درجه بندی بهداشتی صورت گرفته است . وی با اشاره به شرایط رتبه بندی بهداشتی رستوران ها افزود: نتایج حاصله از نصب استیکر بهداشتی می تواند منجر به توجه ویژه بازرسین بهداشت محیط برای اعطاء درجه بعلت مشهود بودن و مسئولیت پذیری آنان ، در دسترس بودن و قابل مشاهده بودن آسان درجه بهداشتی برای مراجعین گردد.
مدیر بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشت خاطر نشان کرد :در نظرسنجی بعمل آمده با توجه به نصب درجه بهداشتی حضور کارشناسان بهداشت محیط ملموس تر بوده است. وی افزود : پیگیری و درخواست رستوران داران جهت بازدید کارشناسان اخذ رتبه، فراهم گردیده وسازمان صنعت و معدن، اتاق اصناف و اتحادیه رضایت بیشتری از این اقدام داشته اند.