معاونت بهداشت

مقالات

انجام بیش از27هزاربازدیداز مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان اظهار از انجام بیش از 27 هزار بازدید از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، مهندس علی اصغر حسنی با بیان اینکه طرح تشدید بازرسی تیم های بهداشت محیط از 14 اردیبهشت آغاز شده و تا 17 خرداد ادامه دارد خاطر نشان کرد: در این مدت 198 تیم بازرسی در قالب 383 کارشناس بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت دارند.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره بر اینکه در این ماه از کلیه مواد غذایی مانند شله، حلیم، زولبیا و بامیه، نمونه برداری های لازم با هماهنگی با اتاق اصناف و اتحادیه های مربوطه به صورت مرتب انجام می شود، خاطر نشان کرد: در این مدت بیش از 24 هزار و 690 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و فاسد شناسایی و معدوم شده است.

مهندس حسنی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف می توانند مراتب را به شماره 190 اطلاع دهند تا کارشناسان بهداشتی در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.