معاونت بهداشت

مقالات

حکم جالب قاضی فرهمندنیا در حمایت از بیماران کرونایی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

یکی از قضات محترم دادسرای عمومی و انقلاب مشهد در راستای حمایت از بیماران کرونایی نسبت به صدور حکمی جالب و متفاوت برای یکی از متخلفان و ناقضان مسائل بهداشتی اقدام نمود.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه گفت: بدنبال تشکیل یک فقره پرونده تخلف بهداشتی در یکی از واحدهای آبمیوه فروشی سطح شهر مشهد، متصدی واحد فوق طی فرایند دادرسی متخلف شناخته شده و از سوی دادگاه به مجازات قانونی محکوم گردید.

مهندس حسنی در ادامه گفت: در همین راستا قاضی فرهمندنیا با صدور حکمی جالب متخلف را به تهیه 100 لیتر آب سیب درجه یک جهت بیماران کرونایی بستری در بیمارستان امام رضا(ع) طی یک هفته محکوم نمود.

مهندس حسنی در ادامه ضمن تحسین و تقدیر از رای صادر شده و قاضی محترم در راستای حمایت از سیستم سلامت استان، اظهار امیدواری کرد این اقدام نمادین منجر به حساسیت بیشتر نسبت به رعایت اصول بهداشتی در کلیه واحدها و صنفهای خدماتی گردد.