معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در مرکز پاسخگویی تلفنی به سوالات کرونا ویروس EOC ضمن عرض خدا قوت به پزشکان و کارشناسان این مرکز به بررسی فرآیند اجرایی این برنامه پرداخت.
دکتر مهدی قلیان اول گفت : مرکز مشاوره تلفنی EOC همزمان با شیوع بیماری کرونا در استان با هدف پاسخگویی به سوالات شهروندان در زمینه این بیماری ایجاد گردیده است.
وی با اشاره به اینکه یک تیم 6 نفره در قالب پزشک، کارشناسان بهداشتی، دانشجویان پرستاری و روانشناس در 3 شیفت در این مرکز مشغول پاسخگویی به سوالات شهروندان می باشند اظهار داشت : پاسخگویی به سوالات مردمی در خصوص رعایت مسائل بهداشتی و بررسی علائم اولیه، معرفی مراکز غربالگری جهت مراجعه موارد علامت دار و مشاوره های روانشاختی جهت کاهش اضطراب ناشی از کرونا و ... از جمله مواردی است که همکاران این مرکز به آن می پردازند.