بازدید معاون بهداشت دانشگاه از مرکز بهداشت شهرستان سرخس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در راستای نظارت بر واحدهای تابعه با تائید بر بررسی نحوه خدمات­رسانی در راستای مقابله با کووید 19 با حضور در شهرستان سرخس فعالیتهای حوزه بهداشت این شهرستان را مورد پایش قرار داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مهدی قلیان در این بازدید بر پوشش کامل غربالگری کرونا جمعیت تحت پوشش تاکید کرد و گفت: در جریان انجام غربالگری و شناسایی موارد بیمار و مشکوک به کرونا، ارائه آموزش های ضروری و پیشگیرانه با تاکید بر رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور غیرضروری در جامعه و دورهمی­های خانوادگی از اهمیت ویژه­ای برخودار بوده و راهکار مناسبی در قطع زنجیره انتقال خواهد بود. وی از همکاران خواست آموزش را در راس خدمات خود در حوزه بهداشت قرار دهند.

معاون بهداشت ضمن حضور در مراسم تودیع و معارفه رییس مرکز بهداشت شهرستان سرخس از خدمات ارزنده خانم عفت خلیلی سرپرست اسبق مرکز بهداشت شهرستان تقدیر نمود و برای جناب آقای علی اکبر نادری ریاست جدید مرکز بهداشت این شهرستان آرزوی موفقیت نمود.

دکتر قلیان در این بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت کوود، بهی و بزنگان، پایگاه سلامت شهری شماره یک و خانه بهداشت بزنگان 2 بازدید نمود و خدمات این مراکز با تاکید بر ارائه مطلوب طرح شهید قاسم سلیمانی را مورد بررسی قرار داد و توصیه ها و رهنمودهای لازم را ارائه نمود.