فعال سازي ايستگاه هاي بهگر و کميتههاي حفاظت فني و بهداشت کار در جايگاه هاي عرضه سوخت
کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از " فعال سازي ايستگاه هاي بهگر ( تشکيلات بهداشت حر فه اي ) و کميتههاي حفاظت فني و بهداشت کار در جايگاه هاي عرضه سوخت ( جايگاه دومنظوره وجايگاه CNG)"خبر داد.
مهندس محمد جواد فحول ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به خطرات و وجود آلاینده های محیط کار در جایگاه های عرضه سوخت و با هدف برخورداری شاغلین این عرصه از سلامت شغلی، پیشگیری از بیماریها وحوادث شغلی، دسترسی به خدمات بهداشتی و همچنين برخورداري عموم مردم از محيطي ايمن، سالم و بهداشتي در هنگام سوختگيري وسيله نقليه خود و استفاده از تسيهلات رفاهي موجود در پمپهاي بنزين و گاز و CNG، معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاري واحد HSE شرکت پخش و فرآوردههاي نفتي منطقه استان خراسان رضوي و جلب مشارکت مسئولين جايگاه عرضه سوخت نسبت به تربيت نيروي بهگر از تشکيلات بهداشت حر فه اي اقدام نمود.
وي در ادامه گفت: تاکنون 47 نفر نيروي بهگر جهت حضور در ايستگاه بهگر و تشکيل کميته حفاظت فني و بهداشت کار آموزش ديده اند و در جايگاههای عرضه سوخت فعاليت مي نمايند که اين اقدام باعث افزايش شاخصهاي بهداشت حرفهاي نيز شده است. کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه در ادامه اظهار داشت: آموزش اين گروه ازتاريخ 3/8/93 لغايت 16/9/93 در شهرک فن آوري صنعتي توس برگزار گرديد و قرار است دوره بعدي آموزش و تربيت بهگر براي ساير جايگاه ها در ماه آينده برگزار گردد .
مهندس فحول در ادامه با بیان اینکه نيروي کار ماهر و سالم در هر کشوري به عنوان يکي از مهمترين پشتوانه هاي پايدار آن جامعه محسوب مي شود گفت: وجود تشکيلات بهداشت حرفه اي در کارگاه ها و ارائه خدمات سلامت شغلي به شاغلين، بعنوان پشتوانه اساسي براي تضمين سلامت جسمي ، رواني و اجتماعي کارگران محسوب شده و بي شک تاثير انکار ناپذيري بر شکوفايي اقتصاد جامعه خواهد داشت.
روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه