طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن اقامتی و عمومی از 20 اسفند ماه همزمان با کل کشور در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه برگزاری مانور خدمت اظهار کرد: به منظور تامین سلامت زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در روزهای پایانی سال و ایام نوروز طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن اقامتی و عمومی از ۲۰ اسفند آغاز و تا ۲۰ فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.
مهندس علی اصغر حسنی خاطر نشان کرد: در این طرح ۱۹۹ تیم بازرسی به صورت مستمر، مراکز مورد هدف را پایش و ارزیابی می کنند و در صورت وجود هر گونه تخلف، بر اساس قوانین با متخلفین برخورد می شود.
مدیر بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: نظارت بر پارکهای آبی نیز در این مدت به صورت ویژه انجام خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: ایمنی غذا از مزرعه تا سفره مهمترین هدفی است که دنبال می شود و این شعاری است که سازمان بهداشت جهانی نیز بر آن تاکید دارد و تلاش می شود که در طول سال و بویژه در ایام نوروز از وقوع بیماریهای ناشی از آب و غذا پیشگیری شود.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به گزارش عملکرد بهداشت محیط در مناطق تحت پوشش دانشگاه اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۳۲۹ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام و بیش از یک هزار تن مواد غذایی غیر قابل مصرف کشف و معدوم شده است.
مهندس حسنی تصریح کرد: در این مدت ۶۱۲ واحد صنفی متخلف، نیز پس از طی مراحل قانونی تعطیل شده اند.





