اقدامات کنترلی در پایگاه¬های مراقبت مرزی در حال اجرا است

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه موارد ابتلا به کروناویروس در چند کشور مشاهده شده است، گفت: اقدامات کنترلی در پایگاه­های مراقبت مرزی مناطق تحت­پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بصورت فعال در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مهدی قلیان اول در همین راستا در حاشیه بازدید از پایگاه مراقبت مرزی فرودگاه بین­المللی هاشمی­نژاد مشهد که در معیت ریاست دانشگاه انجام شد، با توجه به هشدار سازمان جهانی بهداشت در خصوص شیوع ویروس کرونا گفت: تیم­های مراقبتی در همه پایگاه­های مراقبت مرزی هوایی و زمینی مناطق تحت­پوشش دانشگاه در حال آماده­باش کامل بوده و خدمات کنترلی را ارائه می­نمایند.

معاون بهداشت دانشگاه افزود: تیم­های بهداشتی مستقر در پایگاه­های مراقبت مرزی انجام مراقبت سندرمیک از تمامی مسافرین ورودی را با حساسیت ویژه­ای در دستور کار دارند. وی افزود: مسافرین ورودی این پایگاه­ها با استفاده از تب­سنج لیزری تب سنجی شده و در صورت وجود تب و سایر علائم تنفسی توسط پزشک مستقر ویزیت و در موارد لزوم به بیمارستان اعزام شده در غیراینصورت توصیه­های بهداشتی را دریافت می نمایند.

دکتر قلیان افزود: به تمامی مسافرین ورودی توصیه می­شود تا 14 روز پس از ورود، چنانچه دچار تب و یا سایر علائم تنفسی شدند در اسرع وقت جهت کنترل به مراکز خدمات جامع سلامت و یا پزشک مراجعه نمایند.

شایان ذکر است در ادامه معاون بهداشت دانشگاه در معیت قائم مقام معاون درمان دانشگاه از پایگاه مرزی زمینی دوغارون شهرستان تایباد نیز بازدید نمود و روند کنترل مسافران ورودی در این مرز را مورد بررسی قرار داد. وی بر ارتباط بیشتر مرزبانی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان تایباد با هدف جلوگیری از شیوع بیماری­های ویروسی تاکید نمود.