معاونت بهداشت

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی اجرا می شود

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان "برنامه سلامت رمضان" با اولویت نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن حساس و نظارت بر سامانه­های آبرسانی در مناطق تحت پوشش دانشگاه  اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، مهندس علی اصغر حسنی با اشاره به اینکه این طرح با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و همچنین به منظور کاهش و کنترل بيماري هاي مرتبط با آب و غذا از ششم اردیبهشت الی چهارم خرداد اجرا می شود خاطر نشان کرد: در این طرح بازرسین بهداشت محیط مجهز به دستگاه های سنجش پرتابل نسبت به نظارت و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح، از ۸ صبح تا ۲۰ شب اقدام می کنند.

وی خاطر نشان کرد: در این مدت نظارت بر مراکز حساس همچون مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی، فروشگاه ها، مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، کله پزی، نانوایی، زولبیا و بامیه و نظایر آن به شکل ویژه ای خواهد بود و بر این اساس هماهنگی­های لازم با سایر دستگاه­های نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی و نیروی انتظامی و دیگر سازمان ها به منظور تشکیل تیم های مشترک بازرسی و نظارتی شهرستان انجام شده است.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه­ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در اجرای این طرح بیش از ۳۰۰ نفر از بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر بر عملکرد و فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت خواهند داشت.

مهندس حسنی تاکید کرد: شهروندان نیز در طول ماه مبارک رمضان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می توانند موارد را با شماره ۱۹۰ در میان بگذارند.