مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: درقالب طرح بسیج ملی مقابله محیطی با ویروس کرونا تا کنون ۴۱ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه مهندس علی اصغر حسنی با بیان اینکه در سال جاری بسیج مقابله محیطی با کووید-۱۹ جایگزین برنامه سلامت نوروزی شده است، گفت: در این راستا ۱۸۰ تیم بازرسی بهداشت محیط در مشهد و شهرستانهای تابعه با هدف پیشگیری از کرونا بر فعالیت واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و مراکز پرتردد نظارت دارند.
وی با اشاره به اینکه در این مدت تعداد ۱۲ هزار و ۹۶۸ امکنه عمومی مورد بازدید و نظارتهای بهداشتی قرار گرفته است خاطر نشان کرد: به منظور پیشگیری و کنترل ویروس کووید-۱۹ دستورالعمل های بهداشتی به تمامی اماکن عمومی ارسال شده است و در صورت تخلف با جدیت برخورد خواهد شد.
مهندس حسنی گفت: در قالب این برنامه ۸۵۰ واحد صنفی توزیع مواد غذایی متخلف به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی با هماهنگی مقام قضایی تعطیل شده اند.
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه بسیج مقابله محیطی با کووید -۱۹ و نظارت بر واحدهای صنفی تهیه و توزیع غذا، اماکن عمومی و مکانهای پر ازدحام تا پایان شکست کرونا ادامه خواهد داشت تصریح کرد: مردم همکاری خوبی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا دارند و با توجه به فعالیتهای آگاهی بخشی و اطلاعرسانی رسانهها به ویژه رسانه ملی، آگاهی مردم در خصوص بیماری کرونا افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه بازدید مشترک با اتاق اصناف از واحدهای صنفی و اماکن عمومی نیز باعث شناسایی واحدهای متخلف و برخورد با آنها شد، بیان کرد: با مراکزی که به صورت غیر مجاز فعالیت میکردند نیز از طریق ارگانهای مربوطه برخورد قانونی شد.