معاونت بهداشت

نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان تشدید می‌شود

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

۳۰۰ بازرس بهداشت محیط با فعالیت نظارتی در طول ماه مبارک رمضان بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نظارتهای بهداشتی را تشدید می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در رمضان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از ششم اردیهشت ماه در مناطق تحت پوشش این دانشگاه آغاز شده و تا پایان این ماه مبارک ادامه دارد.

مهندس علی‌اصغر حسنی افزود: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان با  اولویت نظارت بر تولید و عرضه مواد غذایی،  اقامتگاهها و اماکن حساس اجرا می شود.

وی هدف از تشدید نظارت بر فعالیت مراکز تولید و عرضه مواد غذایی در طول ماه مبارک رمضان را حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و همچنین مهار و کاهش بیماریهای مرتبط با آب و غذا  اعلام کرد.

مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط در این چارچوب مجهز به دستگاههای سنجش پرتابل بوده تا نتایج نمونه‌برداری از آب، مواد غذایی و سطوح با دقت و سرعت بیشتر صورت گیرد.

وی گفت: کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه با همکاری کارشناسان دیگر دستگاههای مرتبط در این مدت بطور ویژه از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، فروشگاههای عرضه آش، حلیم، کله‌پزی، زولبیا بامیه، نانواییها و دیگر واحدهای مرتبط با مواد خوراکی بازرسی کرده و به همه آنها سرکشی می‌کنند.

مهندس حسنی افزود: شهروندان در طول ماه مبارک رمضان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گرفته و مراتب را برای بررسی فوری به گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد اطلاع دهند.