معاونت بهداشت

مقالات

تدوین نقشه شاخص های تغذیه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تدوین نقشه شاخص­های تغذیه­ای این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر زهرا اباصلتی با اشاره به تاکید وزارت بهداشت بر لزوم تدوین نقشه تغذیه کشوری و استانی افزود: شاخص­های تغذیه­ای از جمله معیارهای نشان دهنده وضعیت تغذیه جامعه و بیماریهای حاصل از تغذیه نامطلوب می­باشد که بمنظور تبیین مشکلات تغذیه جامعه تهیه می شود.

وی اظهار داشت: در این نقشه، مناطق با رنگ­بندی مختلف از نظر وضعیت تغذیه مشخص می­شود تا بتوان آمایش سرزمینی لازم در موضوع تغذیه را صورت داده و سیاست‌گذاری لازم در حوزه غذا و تغذیه صورت گیرد.

شایان ذکر است پوسترهای نقشه "شاخص­های ملی تغذیه کشور" و " شاخص­های تغذیه­ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد " که در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد آماده گردیده است، جهت بهره برداری لازم در اختیار نهادها و سازمان های مرتبط قرار می گیرد.