معاونت بهداشت

دست در دست هم برای غذاهای سالم تر و آینده ای بهتر

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تاکید بر اهمیت دسترسی همگانی به غذای سالم، کافی و مغذی و ثبت روز  جهانی غذا در تقویم جهانی، آن را فرصتی برای بازاندیشی در عادت‌های تغذیه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در قبال امنیت غذایی برشمرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه دکتر مهدی قلیان اول، با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا (24مهرماه)تحت عنوان «دست در دست هم برای غذای سالم‌تر و آینده‌ای بهتر» افزود: این شعار پیامی روشن به جهان مخابره می‌کند که تنها با همکاری بین‌بخشی و مشارکت جمعی می‌توان به سلامت پایدار و امنیت غذایی دست یافت.

دکتر قلیان افزود: در حالی که در برخی مناطق جهان، شدت ناامنی غذایی بسیار زیاد است و حدود 673 میلیون نفر در دنیا با گرسنگی زندگی می کنند؛ افزایش شیوع چافی و ضایعات مواد غذایی در برخی مناطق نیز به وجود سیستمی نامتعادل از فراوانی غذا و فقدان آن در کنار هم اشاره دارد.

وی اظهار داشت: برای اطمینان از دسترسی همه به یک رژیم غذایی سالم، همکاری دولت ها، سازمان ها، بخش ها و جوامع همراه با تحول در سیستم های کشاورزی‏- غذایی مورد نیاز است و امروز جهان با بحران دوگانه‌ای مواجه است؛ از یک‌سو گرسنگی و سوءتغذیه میلیون‌ها نفر و از سوی دیگر افزایش بیماری‌های غیرواگیر ناشی از تغذیه ناسالم. این وضعیت نشان می‌دهد که غذا، تنها یک نیاز نیست، بلکه یک حق انسانی و بنیان سلامت جوامع است.

معاون بهداشت دانشگاه در ادامه نقش تمامی بخش‌های جامعه، از سیاست‌گذاران و تولیدکنندگان گرفته تا خانواده‌ها و مصرف‌کنندگان را در ارتقاء سلامت تغذیه‌ای ضروری دانست و افزود: هر انتخاب کوچک ما، از نوع خرید تا کاهش دورریز غذا، می‌تواند گامی مؤثر در راستای آینده‌ای سالم‌تر و ایمن‌تر باشد.

وی همچنین از تلاش‌های ارزشمند مدیران و کارشناسان تغذیه، تقدیر کرد و گفت: تلاش بی‌وقفه این عزیزان در مراکز بهداشتی درمانی و آموزشی، پایه‌گذار سلامت جامعه است.