دو اتاقک نمونه گیری کووید‏-۱۹ با حمایت خیران در طرقبه و شاندیز راه اندازی شد

در راستای مبارزه با بیماری کووید19 با حمایت خیران دو کانکس نمونه گیری در شهرستان طرقبه شاندیز راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه  مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز ضمن اعلام این خبر گفت: این اتاقک های نمونه گیری عفونی مجهز به  لامپ uv و فیلتر می باشند که به ارزش بالغ بر ۲۰۰ میلیون ریال در مرکز خدمات جامع سلامت شهید جمشیدیان طرقبه شاندیز راه اندازی شده است.

دکتر فرید رضا صحی زاده ضمن قدردانی از خیّران سلامت اظهار داشت: خیرین نیکوکار با مشارکت در این کار خدا‌پسندانه و احساس مسئولیت اجتماعی در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به انسانیت معنا بخشیده و در عرصه‌های مختلف یار و یاور سیستم سلامت هستند.

شایان ذکر است پرسنل آزمایشگاه جهت انجام نمونه گیری عفونی از این کابین ها در شیفت صبح استفاده می کنند.