معاونت بهداشت

مقالات

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روند ابتلا به بیماری کرونا سینوسی است و در برخی از روزها کاهشی و در برخی روزها روند افزایشی دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سیدجواد حسینی اظهار داشت: استفاده مستمر از ماسک و دریافت دزهای یادآور نقش تعیین کننده ای در میزان بدحالی بیماران و کاهش خطرات ناشی از ابتلا به بیماری کرونا دارد.

وی با بیان اینکه ١١ درصد تست های بیماران بستری و ٩ درصد تست های بیماران سرپایی مثبت اعلام شده است، گفت: روز گذشته ٧۰ بیمار مشکوک و قطعی کرونا در مراکز درمانی بستری شده اند.

دکتر حسینی افزود: شهرستان کوهسرخ تنها شهرستان قرمز رنگ به لحاظ میزان ابتلا به بیماری کووید است و ۶ شهرستان آبی رنگ و مابقی شهرستان های استان خراسان رضوی زرد رنگ هستند که شهر مشهد نیز در شرایط زرد به لحاظ میزان ابتلا به کرونا قرار دارد.

شایان ذکر است در حال حاضر ١٩٧ بیمار کرونایی در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری و تحت درمان هستند.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مسئول سامانه ١٩١ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان تماس‌های مردم با سامانه ١٩١ پاسخگویی به سؤالات کرونایی این دانشگاه به نسبت دهه اول اسفند ماه با رشد ٢ برابری همراه بوده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه دکتر زهرا اباصلتی گفت: میزان تماس‌های روزانه مردم با سامانه ١٩١ پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بین ۴۰ تا ۵۰ مورد بوده و متوسط هفتگی آن بین ٢٨۰ تا ٣۵۰ تماس بوده است.

وی در ادامه افزود: تا قبل از دهم اسفند ماه میزان تماس روزانه بین ٢۰ تا ٣۰ مورد بوده که با توجه به افزایش آمارها بین ٨۰ تا ١۰۰ درصد افزایش داشته و تقریباً ٢ برابر شده است.

مسئول سامانه ١٩١ پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیشترین سؤالات با موضوع واکسن و راهنمایی در خصوص مراکز منتخب کرونا بوده است، خاطرنشان کرد: به عموم مردم توصیه  می شود در صورت بروز علائم به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه و نسبت به انجام تست اقدام کنند.

دکتر اباصلتی اضافه کرد: موضوع دیگر کنار گذاشتن ماسک، عدم رعایت نکات بهداشتی، کم توجهی نسبت به قرنطینه در دوره بیماری و مراجعات کم مردم به مراکز واکسیناسیون عمده دغدغه‌های این روزها بوده که از مردم می‌‎خواهیم در جهت حفظ سلامت خود و دیگران به نکات و توصیه‌های بهداشتی عمل کنند.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دریافت دز یادآور واکسن کرونا در افراد بالای ١٨ سال در راستای مقابله با زیرسویه‌های جدید و عدم ایجاد گرفتاری‌های موج هشتم امری ضروری است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر ناصر امینی ، اظهار داشت: به جز تمامی مراکز و خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت، 12 مرکز خدمات جامع سلامت در نوبت‌های صبح و عصر ایام هفته از ساعت ٧:٣۰ تا ١٩:٣۰ فعال هستند.

وی با بیان اینکه ما محدودیتی در تزریق واکسن نداریم ،از مردم می‌‎خواهیم که در انجام این کار بسیار مهم و حیاتی تأخیر ایجاد ننمایند، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون میزان مراجعات به مراکز واکسیناسیون کرونا پایین بوده و اگر می‌خواهیم که گرفتار مشکلات ناشی از موج هشتم کرونا نشویم باید هرچه سریع‌تر نسبت به دریافت دُز یادآور واکسن کرونا اقدام نماییم. تمام افرادی که واکسن نزده اند یا افراد بالای 18 سال که شش ماه از آخرین واکسن آنها گذشته باشدلازم است نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام نمایند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که انجام واکسیناسیون گسترده در کنار استفاده از ماسک، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی نقشی اساسی در سلامت گروه‌های مختلف جامعه دارد، تأکید کرد: دریافت دز یادآور واکسن کرونا از سوی مردم در راستای مقابله با زیرسویه‌های جدید سویه اومیکرون ویروس کرونا و عدم ایجاد گرفتاری‌های موج هشتم بسیار حائز اهمیت بوده و هست و از تمامی افراد بالای ١٨ سال به‌خصوص بیماران و افراد با مشکلات سیستم ایمنی می‌خواهیم که نسبت به دریافت این دُز اقدام نمایند.

دکتر امینی تصریح کرد: هم‌اکنون واکسن‌های برکت، سینوفارم، نورا، اسپایکوژن به تعداد کافی موجود است و مشکلی بابت کمبود واکسن وجود ندارد و تنها نیازمند حضور پررنگ مردم در مراکز واکسیناسیون کرونا هستیم.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها ی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استفاده مستمر از ماسک در فصول سرد سال گذشته مانع از شیوع بیماری آنفلوانزا و کرونا شد اما ساده انگاری مردم در ماههای اخیر استفاده مستمر از ماسک را در جامعه کاهش داده که همین موضوع زمینه شیوع بیماری آنفلوانزا را فراهم نموده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر ناصر امینی اظهار داشت: میزان ابتلا به آنفلوانزا در مناطق تحت پوشش این دانشگاه طی پاییز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۱ درصد افزایش داشته که مهمترین علت آن، کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی می باشد

وی افزود: از ابتدای امسال بیش از سه هزار و ۱۰۰ نفر در خراسان رضوی به مشکلات شدید تنفسی اعم از کووید ۱۹، آنفلوانزا و آسم دچار شدند که برای تمامی بیماران دارای مشکلات حاد تنفسی تست کرونا و آنفلوانزا انجام شده که نتیجه ۵۳۳ مورد از آنان مثبت بوده است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حدود ۱۷ درصد از این بیماران، مبتلا به آنفلوانزا بودند ولی در خصوص تعداد بیماران مبتلا به کرونا به دلیل شباهت علایم، این شمار قابل احصا نیست.

دکتر امینی افزود: بیشترین مبتلایان به بیماری‌های حاد تنفسی در ۲ گروه سنی ۶۵ سال به بالا و رده سنی کودکان زیر یک سال هستند.

وی ادامه داد: روزانه حدود ۱۳۰ تست کرونا و ۳۰ تست آنفلوانزا در مراکز درمانی و پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می‌شود.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه گفت: بیماری آنفلوانزا نیز همانند بیماری کووید ۱۹ می‌تواند باعث بدحالی و مرگ بیماران شود از این رو دریافت واکسن آنفلوانزا برای گروه سنی سالمندان، مادران باردار و بیماران زمینه‌ای در صورت عدم وجود علائمی از بیماری سرماخوردگی، توصیه می‌شود.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به شناسایی 3 مورد از سویه جدید امیکرون در کشور، درخصوص خیز آرام موج هشتم بیماری هشدار داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید جواد حسینی با اشاره به شرایط موجود تاکید کرد به منظور کنترل اوضاع و جلوگیری از شیوع سویه جدید، هموطنان عزیز می بایست همچون قبل با انجام واکسیناسیون و رعایت دستورالعملهای بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک خدمتگزاران خود در حوزه سلامت را یاری رسانند.

دکتر حسینی در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد آمادگی کامل در مواجهه احتمالی با موج هشتم را دارد، گفت: هرچند در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هیچ افزایشی در آمار مبتلایان به کرونا وجود نداشته است اما این موضوع دلیل نمی شود همه چیز عادی انگاری شود.

وی در ادامه تاکید کرد: همچنان بهترین راه مقابله با شیوع کرونا واکسیناسیون، استفاده از ماسک و رعایت شیوه نامه­های بهداشتی است.

معاون بهداشت دانشگاه همچنین با اشاره به اینکه اقدامات احتیاطی برای مقابله با زیرسویه جدید امیکرون از 2 هفته گذشته در سطح شهرهای تحت پوشش دانشگاه آغاز شده است از تمامی شهروندان بالای 18 سال که از آخرین واکسیناسیون کرونا ایشان 6 ماه گذشته است دعوت نمود، برای دریافت دز یادآور واکسن کرونا به نزدیکترین واحد بهداشتی محل سکونت خود مراجعه نمایند.