معاونت بهداشت

نتیجه تست کرونای ۳۵ تا ۴۰ درصد مراجعان سرپایی به مراکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مثبت است

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به طور متوسط نتیجه آزمایش کرونای ۳۵ تا ۴۰ درصد مراجعان سرپایی به مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش این دانشگاه با علائم مشکوک و مثبت اعلام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر مهدی قلیان افزود: تاکنون بیش از ۷۶ هزار آزمایش کرونا از مراجعان سرپایی به مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش این  دانشگاه انجام شده است.

وی ادامه داد: مراجعان سرپایی در صورت ابتلا به بیماری کرونا تحت پوشش خدمات مراقبتی و دارویی مراکز خدمات جامع سلامت قرار می‌گیرند.

معاون بهداشت دانشگاه گفت: در صورت نیاز بیماران به خدمات تخصصی و تصویربرداری به مراکز سطح دو ارجاع و در صورت نیاز به خدمات بستری به مراکز بیمارستانی انتقال داده می شوند.

وی افزود: آزمایش کرونا برای افراد مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت با علائم مشکوک تنفسی انجام می‌شود.

دکتر قلیان ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ مرکز خدمات جامع سلامت از ساعت 8 تا ۲۲ به طور ویژه به مراجعین سرپایی مشکوک و مبتلا به بیماری کووید ۱۹ خدمات رسانی می‌کنند.

وی گفت: از این تعداد ۲۲ مرکز در مناطق پنجگانه مشهد فعال است و سایر مراکز در دیگر شهرستان‌های تابعه این دانشگاه خدمات ارائه می دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: شهروندان در صورت بروز علائم ،پیش از هر اقدامی با سامانه ۱۹۱ تماس بگیرند تا برای سیر فرآیند درمان راهنمایی شوند.

وی رعایت فاصله گذاری اجتماعی، خود مراقبتی، رعایت دستورالعمل های بهداشتی و استفاده از ماسک را بهترین راهکار برای پیشگیری از بیماری کرونا عنوان کرد.