254 تیم نظارتی طرح شهید سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است

مسئول تیم نظارتی طرح شهید سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت:  طرح شهید سلیمانی از نیمه دوم آبان ماه آغاز شده و تاکنون 1197 نفر جهت همکاری با تیم‌های نظارتی این طرح ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 294 نفر از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، 298 نفر از بسیج، 111 نفر از جمعیت هلال احمر، 33 نفر از دفاتر خدمات سلامت، 140 نفر از سایر ارگان‌ها و 121 نفر هم سایر موارد بوده‌اند و این نفرات در قالب 254 تیم نظارتی فعال هستند؛

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، مهندس علی اصغر حسنی افزود: تاکنون 85 هزار و 750 بازدید توسط تیم‌های نظارتی طرح شهید سلیمانی صورت پذیرفته که نتیجه این بازدیدها منجر به صدور 3337 اخطار و 1261 مورد پلمب و 2076 مورد معرفی به دستگاه قضایی شده است.

مهندس حسنی با بیان اینکه از زمان اجرای این طرح تاکنون در شهر مشهد به‌طور متوسط 78 درصد پروتکل های بهداشتی رعایت شده و میانگین آن در شهرستان‌ها هم 77.5 درصد بوده است، خاطرنشان کرد: نتیجه نظارت‌های صورت گرفته حاکی از رعایت 66 درصدی پروتکل های بهداشتی در دستگاه‌های اجرایی مشهد و 80.6 درصدی در دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌ها، 79.4 درصدی در مراکز گردشگری و اقامتی مشهد و 82.5 درصدی در مراکز گردشگری و اقامتی شهرستان‌ها، همچنین 78 درصدی در مراکز خدماتی مشهد و 68.5 درصدی در مراکز خدماتی شهرستان‌ها و 56.5 درصدی در اصناف مشهد و 77.4 درصدی اصناف شهرستان‌ها بوده است.

توزیع 120 هزار بسته معیشتی و بهداشتی در میان خانواده‌های محروم و آسیب‌دیده از کرونا

مسئول تیم حمایتی طرح شهید سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: با اجرای طرح شهید سلیمانی اثرپذیری بسیارخوبی در کاهش ۶۰ تا ٧۰ درصدی آمار مبتلا، بستری و فوتی کرونایی داشتیم. دکتر محمدحسن درخشان با بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح شهید سلیمانی تاکنون ١٢۰ هزار بسته معیشتی و بهداشتی در اختیار نیازمندان و آسیب‌دیدگان از کرونا قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در طول این مدت ۶۰ هزار بسته معیشتی و ۶۰ هزار بسته بهداشتی در میان خانوارهای محروم و آسیب‌دیده از کرونا توزیع شده و در کنار آن مراقبان ما تأکید ویژه بر در خانه ماندن به تمامی گروه‌های سنی به‌خصوص سالمندان دارند تادر معرض ویروس کرونا قرار نگیرند.

بیش از 27 هزار نفر توسط اعضای تیم مراقبتی شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کنترل شدند

مسئول تیم مراقبتی شهید سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم بیان کرد: از زمان آغاز طرح شهید سلیمانی تاکنون 27 هزارو 110 نفر توسط اعضای تیم مراقبتی شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کنترل شدند و اعضای این تیم در قالب دو گروه مراقبتی رهگیری و مراقبت در منزل فعال هستند؛ اگر فرد علامت‌دار باشد از وی تست رپید گرفته می‌شود و اگر هم مشکل معیشتی داشت در اختیار تیم حمایتی قرار می‌گیرد.

دکتر محمدجعفر صادقی با بیان اینکه آبی شدن مشهد و دیگر شهرستان‌های خراسان رضوی به‌دلیل همکاری شایسته مردم در آذر ماه و همکاری بالای 70 درصدی آنان در بحث رعایت پروتکل های بهداشتی بوده است، خاطرنشان کرد: اگر همین همراهی قابل تقدیر مردم با خادمان حوزه سلامت تداوم یابد می‌توانیم مانع از رقم خوردن زمستان سیاهی که سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است در شهر، استان و کشور خود بشویم و بتوانیم به‌زودی زود جشن ریشه‌کنی ویروس منحوس کرونا را بگیریم.