معاونت بهداشت

جلب مشارکت حداکثری سایر سازمانهای توسعه بعنوان یک ضرورت در کنترل و مهار بیماری کووید‏-19

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در راستای بررسی ارتقای کمی و کیفی واکسیناسیون کرونا به گروه های هدف مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مرکز تجمیعی سید جمال الدین اسد آبادی بازدید نمود.

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، در این بازدید که رئیس مرکز بهداشت شماره 5 شهرستان مشهد، مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت، معاون فنی مرکز بهداشت شماره 5 و جمعی از مدیران حضور داشتند روند اجرای فرایند واکسیناسیون در این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر محمد حسن درخشان ضمن عرض خدا قوت و تشکر از زحمات همکاران مرکز بهداشت شماره 5 شهرستان مشهد در جلب مشارکت حداکثری سایر سازمانهای توسعه بعنوان یک ضرورت در کنترل و مهار بیماری کووید‏-19 اظهار امیدواری کرد سایر مراکز نیز در این امر کوشا باشند. وی با تاکید بر اهمیت اجرای اصولی برنامه واکسیناسیون ملی کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی، اجرای دقیق دستورالعمل ها،  اطلاع رسانی به موقع، دعوت از گروه های هدف جهت مراجعه به مراکز واکسیناسیون و آموزش آحاد جامعه  اظهار داشت جلب مشارکت سایر سازمانها و استفاده از زیر ساخت ها و امکانات آنان می تواند به اجرای هر چه سریعتر این پروژه ملی کمک شایانی نماید.

شایان ذکر است این مرکز تجمیعی توسط مرکز بهداشت شماره 5 مشهد و با مشارکت آموزش و پرورش ناحیه 2، شهرداری منطقه 7، هلال احمر مشهد در محل هنرستان سید جمال الدین اسد آبادی واقع در خیابان فدائیان اسلام واقع شده است و آمادگی انجام واکسیناسیون خودرویی و حضوری را به جمعیت هدف دارد.

در ادامه از مرکز واکسیناسیون سیدی در بلوار صبا نیز بازدید بعمل آمد و توصیه های کاربردی توسط مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت ارائه گردید.