معاونت بهداشت

بستری 80درصد از بیماران کرونایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه در شهر مشهد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۸۰ درصد از بیماران کرونایی بستری در مناطق تحت پوشش دانشگاه، در شهر مشهد بستری هستند و با کمال تاسف تعداد مرگهای ناشی از کرونا در این شهر فراتر از ۵۰ نفر در روز است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مهدی قلیان اول،  با بیان اینکه با وجود سیر فزاینده تعداد مبتلایان هنوز به موج پنجم کرونا در استان خراسان رضوی نرسیده ایم افزود: هم اکنون بیش از دو هزار و ۵۸۰ نفر بیمار کرونایی در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری هستند.

وی تعدا‌د بستری های جدید کرونا  در بیمارستانهای استان خراسان رضوی را ۶۶۸ نفر در روز  عنوان کرد و گفت: ۵۲۷ نفر از آنان مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که علاوه بر شهر مشهد، ۱۵ شهرستان دیگر استان را تحت پوشش دارد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر ۴۶۴ بیمار بد حال کرونایی در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای استان خراسان رضوی بستری هستند.

وی گفت: هم اکنون ۸۰ درصد شهرستانهای خراسان رضوی در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.