معاونت بهداشت

واکسیناسیون مادران باردار بالای 35 سال دارای بیماری زمینه ای در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می شود

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 مادران باردار بالای 35 سال دارای بیماری زمینه ای در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، واکسینه می شوند.

مدیر سلامت جمعیت،خانواده، و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:  براساس دستور العمل جدید واکسیناسیون که ابلاغ شده ، مادران باردار بالای 35 سال که بیماری زمینه ای دارند واکسینه می شوند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمد احمدیان، با اشاره به اینکه مادران شیرده نیز که چهل و سه روز از زایمان آنها گذشته است می توانند واکسن سینوفارم یا آسترازنکا دریافت کنند، عنوان کرد: مادران باردار نیز می توانند واکسن سینوفارم دریافت کنند تا در برابر ویروس کرونا واکسینه شوند.

وی ادامه داد: تزریق واکسن برای مادرانی که بارداری اثبات شده بالای 12 هفته دارند به همراه مدارک مستند بارداری همچون سونوگرافی که بالای 35 سال باشند و مبتلا به بیماری زمینه ای هستند انجام می شود.

دکتر احمدیان با بیان اینکه در کلان شهر مشهد چند مرکز برای واکسیناسیون مادران باردار بالای 35 سال در نظر  گرفته خواهد شد که بزودی اعلام می شود و مادران فراخوان شده می توانند با مراجعه به مراکز واکسینه شوند، گفت: اطلاعات مادران باردار براساس سامانه سینا در اختیار است و سایر افراد که در مراکز بهداشت پرونده سلامت ندارند می تواند از سامانه 191 در خصوص نام نویسی برای واکسیناسیون اطلاعات لازم را کسب کنند.

وی عنوان کرد: مادرانی که سونوگرافی از جنین همراه خود نداشته باشند برای صحت بارداری به ماما ارجاع داده می شوند ولی اگر مادران سونو گرافی خود را همراه داشته باشند روند کار سرعت بیشتری می یابد.