معاونت بهداشت

روزانه حدود 4 هزار بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز سرپایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه می کنند

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مدیر توسعه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: روزانه سه هزار و 500 تا چهار هزار بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز منتخب و سرپایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه مراجعه می کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر محمد حسن درخشان، با اشاره به اینکه در دو هفته اخیر میزان مراجعات مردمی و موارد مثبت کرونا افزایش قابل توجهی یافته است، خاطر نشان کرد: از افراد مراجعه کننده تست پی سی آر گرفته می شود که 50 تا 55 درصد این تست ها مثبت است.

وی با اشاره به اینکه عمده بیماران، سرپایی هستند و نیاز به مراقبت های بیمارستانی ندارند، گفت: 38 درمانگاه بخش خصوصی نیز مجوز انجام تست رپید را دریافت کردند که بعد از ثبت درسامانه،مراقبت های لازم برای بیمار انجام می شود تا کارشناسان بهداشت بتوانند بیماران را رهگیری و پیگیری کنند.

مدیر توسعه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه 9 درمانگاه و مرکز منتخب شبانه روزی نیز ویژه بیماران کرونا در نظر گرفته شده است تا به بیماران در تمام ساعات شبانه روز ارایه خدمت کنند، گفت: البته بیشتر مراجعات مردمی در دو شیفت صبح و عصر است و موارد اندکی در شیفت شب مراجعه دارند.

دکتر درخشان با بیان اینکه میزان سرایت سویه اومیکرون 10 تا 25 برابر دلتا گزارش شده است، گفت: اگر در یک خانواده یک نفر مثبت باشد و در مراسم دورهمی شرکت کند تمام افراد آن مهمانی یا دورهمی مبتلا می شوند و در این میان خطر اصلی برای سالمندان، بیماران زمینه ای، مادران باردار و افرادی است که واکسیناسیون خود را تکمیل نکردند و یا دز سوم را دریافت نکردند، است.

وی با بیان اینکه سالمندان و مادران باردار و بیماران زمینه ای باید در قرنطینه معکوس به سر برند، گفت: افراد دارای علامت نیز تا بهبودی کامل باید در قرنطینه باشند تا افراد بیشتری را مبتلا نکنند.

دکتر درخشان تاکید کرد:رکن اصلی جلوگیری از سرایت بیشتر بیماری در خانه ماندن، پرهیز از دورهمی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و پرهیز از گردش بدون علت در بازارها و معابر است .

وی گفت: واکسیناسیون نیز تاثیر بسیار زیادی در کاهش خطر بیماری و جلوگیری از وخامت حال بیماران دارد همانطور که گزارش شده است بیش از 90 درصد مرگ و میر ناشی از کرونا در افرادی رخ داده که واکسیناسیون خود را انجام نداده و یا تکمیل نکرده اند.