معاونت بهداشت

کرونا در سالمندان می تواند با شرایط حاد و شدید همراه باشد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

     مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه کرونا در سالمندان می تواند با شرایط حاد و شدید همراه باشد گفت: در صورت ابتلا به علائم شبیه به سرماخوردگی از حضور در دورهمی ها و ارتباط با سالمندان خانواده اجتناب شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه دکتر محمد احمدیان با بیان اینکه طی ده روز گذشته از مجموع 2 هزار و 629 سالمند مشکوک مبتلا به کرونا که به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب به صورت سرپایی مراجعه کرده بودند نتیجه تست، یک هزار و 279 نفر مثبت اعلام شد خاطر نشان کرد: سالمندان همانند بانوان باردار و بیماران مزمن در صورت ابتلا به کرونا، خدمات مراقبتی و ویژه را دریافت می کنند و در صورت نیاز به خدمات تخصصی و بستری در اسرع وقت اقدام می شود.

وی تاکید کرد: در صورتی که هر یک از افراد خانواده دارای علایم سرما خوردگی و یا گوارشی هستند به هیچ وجه به دیدار سالمندان نروند زیرا این بیماری می تواند در سالمندان به شکل شدید بروز کند.

دکتر احمدیان افزود: سالمندان نیز در صورت بروز علایم سرما خوردگی و یا گوارشی به پزشک مراجعه کنند تا در مراحل ابتدایی بیماری روند درمان به شکل درستی آغاز شود.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تکمیل واکسیناسیون، استفاده مستمر از ماسک مناسب، رعایت فاصله اجتماعی حداقل دو متر در عدم ابتلا سالمندان به بیماری نقش مهمی را ایفا می کند.